A Star Gym sportolói hazai és nemzetközi versenyek állandó résztvevői

A Star Gym sportolói hazai és nemzetközi versenyek állandó résztvevői

Az elmúlt években egyre többek számára ismert Star Gym küzdősport egyesület, amely 2016 óta Muay Thai és K-1 szabályrendszerben számos bajnokot nevelt.
A folyamatos edzések mellett kiemelt figyelmet fordítanak az utánpótlás korosztály képzésére, felkészítésére. Ennek ékes példája, hogy idén több válogatott fiatal növendékük is Európa bajnok lett a Törökországi Muay Thai versenyen. Német Attila -46kg-ban, míg Antal Ferenc -48kg-ban bizonyultak korosztályuk legjobbjának.
Versenyzőik az idei Magyar bajnokságon és sok más hazai és nemzetközi versenyen is szert tehettek tudásukra, tapasztalatokra.
A felnőttek sem tétlenkedtek ebben az évben, hiszen kiválóan teljesítettek amatőr és profi versenyeken, gálákon is, ahonnan számos esetben el is hozták az elsőnek járó díjat. Brazil Jiu Jitsuban is jeleskedtek versenyzőik, akiknek több külföldi és hazai versenyen sikerült dobogóra állni.
A Star Gym vezetői versenyszervezésben is kitettek magukért, hiszen rendezésükben valósult meg Kecskeméten a Superfight Series Hungary nemzetközi küzdősport gála. A nagy népszerűségnek örvendő gálasorozat ez alkalommal is neves magyar Muay-Thai és K1 harcosokat hozott és több mint ezer néző előtt küzdhettek meg a harcosok.
A Gyerek Muay Thai edzőtáborukat több mint 30 kecskeméti és más városból érkező gyermek látogatta.
– Célunk, hogy a Kecskeméten és a környező településen élőknek példát mutassunk, amellyel motiválni tudjuk őket a mozgásra és az egészséges életmódra. A Star Gym ezért is nagyon sokoldalú, hiszen a küzdősportok mellett lehetőség van erőnléti edzésekre is jól felszerelt edzőtermünkben. A csoportos foglalkozásokon kívül személyi edzésekre is jelentkezhetnek hozzánk az érdeklődők. – mondta el Csillag Tamás, a Star Gym Küzdősport Egyesület vezetője.

Kategória: Küzdősport