A szabadszállási Varga-testvérek sikerei

A szabadszállási Varga-testvérek sikerei

A szabadszállási Varga-testvérek sikert sikerre halmoznak a sportban. Míg Fanni a labdarúgásban, addig testvére Péter a technikai sportban, az FRT rallyban ér el szép eredményeket.
Varga Fanni a labdarúgással testvérének köszönhetően került kapcsolatba, akit tizenhárom éves korában kísérte el először az edzésre és már a második alakalommal beállt hozzájuk focizni. Igazi csapatjátékosnak vallja magát, a labdarúgás is arra tanította, hogy a csapattal közösen érjenek el szép eredményeket.
A Kecskeméti LC női csapatában három évig játszott, ahol egy év után az U19-es csapat kapitánya lett.

  1. februárjában kimagasló sportteljesítményéért polgármesteri elismerésben részesült Kecskeméten.
  2. szeptembertől átigazolt Kerekegyházára, itt már a felnőtt bajnokságban folytatja tovább, általában irányító középpályás poszton játszik, de támadó játékosnak vallja saját magát.
    A labdarúgás mellet végzi a tanítóképző főiskolát, tanulmányait követően pedig tanítással szeretne foglalkozni. Szabadidejében elkíséri testvérét rally versenyeire, akár az ország másik végébe is.
    Fanni testvére, Péter első versenyén már tavaly előtt elindult Szabadszálláson. Amatőr szinten versenyez, jelenleg a mezőgazdasági technikumot végzi.
Cimkék: Szabadszállás