Átadták a Lázár Bence Sportcentrum műfüves kispályáját Lajosmizsén

Átadták a Lázár Bence Sportcentrum  műfüves kispályáját  Lajosmizsén

November 9-én, szombaton ünnepélyes keretek között átadták a Lázár Bence Lajosmizsei Labdarúgó Sportcentrum új műfüves kispályáját Lajosmizsén. Az ünnepségen részt vett Losonczy László, az MLSZ Bács-Kiskun megyei igazgatója, dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője, Basky András, a város polgármestere, Kisjuhász Sándor, a Lajosmizsei VLC elnöke, Faragó Gyula szakmai igazgató, valamint Árva Zsolt, a felnőtt csapat edzője.
A beruházás a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO-pályázatának köszönhetően valósult meg, helyi és környékbeli cégek és vállalkozások társasági adójából. Az építéshez szükséges önrészt a város önkormányzata biztosította.
Sok tehetség jutott már az NB II-es csoportba, valamint a fociakadémiára is a sportközpont növendékeként. Az elkészült pálya mintegy 200 futballjátékosnak biztosít lehetőséget a sportolásra, emellett más sportágak képviselői is helyet kapnak itt.
A nemzetiszínű szalag átvágása után a klub ifjú labdarúgói lepték el az új pályát, önfeledt játékukkal bizonyítva, hogy Lajosmizsén milyen nagy népszerűségnek örvend a labdarúgás.

Kategória: Labdarúgás