Bajnokságokban a TRD utánpótlás

Bajnokságokban a TRD utánpótlás

A szabadszállási TRD Sport Klub számos sportágban biztosít a sportolási lehetőséget, melyet nagy érdeklődés övez a településen.
A Klubnak két kiemelt sportszakosztálya van a kézilabda és a labdarúgás. A TRD Szabadszállás férfi labdarúgócsapat jelenleg a harmadik a Bács-Kiskun Megyei III. Észak csoportjában.
Szabadszálláson töretlen lelkesedéssel kezdte meg második teljes évét a kézilabda szakosztály. Utánpótlásuk folyamatosan növekszik, szeptember végén Fülöpszállás bekapcsolásával már több, mint 100 gyermek kézilabdázik.
A bajnokságok elindultak, a szabadszállási korosztályos csapataik megkezdték az idei szezont. Ősz elejétől az U17-es lány csapat lépett pályára hétről hétre. Újonc csapatként a legfontosabb, hogy a 13-14 éves sportolók megszokják a rendszeres mérkőzéseken való szereplést, tapasztalatot gyűjtsenek, megerősödjenek és felvegyék a mérkőzések diktálta tempót.
Megkezdték második versenyévüket a kisebbek is. Októberben a klub fiú U12-esei is lejátszották első meccseiket. A lány U10-esek pedig a szivacskézis év végi fordulóira készülnek. Ezek a csapatok tavaly szép eredményeket mutattak, idén ismét sikeres szereplés várományosai lehetnek a fiatalok.

Kategória: Kézilabda, Labdarúgás