Egész évben versenyben

Egész évben versenyben


A 2021-es év a lajosmizsei harcosok számára már januárban elkezdődött. Mondta el a sportegyesület vezetője, Szuhányi Gyula, majd hozzátette: -Kecskeméten a Star GYM edzőtermében, egy közös pofon partival készültünk a februári Városgazda Kupára Budapestre, ahová 4 versenyzővel érkeztünk és 1 arany, 2 ezüst és 1bronz éremmel tértünk haza.

A sportolók számára a tavasz a felkészüléssel telt, a Star GYM termében rendszeresen részt vettek közös edzéseken, az ottani tanítványokkal közösen készültek. Majd májusban Csákváron az egyesület két hölgy versenyzője lépett szorítóba.
Júniusban jött a bajai országos bajnokság, ahol 6 fővel képviselték városukat szép eredménnyel, hiszen 2 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzéremmel zárták a három napos rendezvényt. A nyarat táborozással töltötték a versenyzők. De júliusban Ötvös István már profi magyar bajnoki címért küzdhetett a Madárfészek Akadémián. Szintén júliusban a kecskeméti Star GYM-ben 4 harcosuk mérte össze tudását a helyi és környékbeli harcosokkal.
– Augusztusban ismét csapatunk két hölgy tagja küzdött Irkényben (ketrec harcban). Majd októberben Dorogon 3 danos Kempó mesterekkel csaptak össze a Bajnokaink, László Ferenc, Kőműves György és Sánta Máté.
További versenyzőink: Mihály Evelin, Tóth Loretta, Kollár Mária, Árva Krisztina,
Ócsai Máté, Kabók Bence, számtalan versenyen és sparring partyn küzdöttek egész évben. – foglalta össze az elmúlt időszakot az egyesület vezetője.

Kategória: Hírek, aktualitások
Cimkék: Kecskemét