Évzárót tartott a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület

Évzárót tartott a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület

December 9-én tartották a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület évzáró ünnepségét a Kocsis Pál Iskola tornacsarnokában. A szervezet négy éve fog össze egyesületeket. Az elmúlt négy évben tíz klub csatlakozott az ernyőszervezethez. Küzdősport-egyesületek, kézilabdások vagy akár futsalosok is a csapat tagjaivá váltak az évek során. Ma már több mint 700 fiatal sportolását támogatják.

Garaczi János elnök elmondta: az egyesület két fő célt tűzött ki maga elé. Az egyik, hogy a legidősebb sportolókat, a másik pedig, hogy a legfiatalabbakat is összefogják. Ezért a szenior és az ifi sportolók számára egyaránt szerveznek találkozókat. Nem ritkán a fiatalok találkozhatnak is a szenior ikonokkal.

A sportolókat az ünnepi alkalomból dr. Salacz László is köszöntötte. Dr. Salacz László beszédében kiemelte: a mozgás öröme és az egészség megőrzése mellett a harmadik nagyon komoly érték a sportbarátság, aminél szinte nincs erősebb. Ezért is tartja fontosnak a ma felsorakozott közösségek támogatását is.

A rendezvényen díjazásban részesültek 2022-es teljesítményükért a legeredményesebb sportolók:

1. Score-Goal Kecskemét Futsal – Kajtár Mátyás

2. STAR GYM Küzdősport Egyesület – Antal Ferenc

3. Magyar Wing Tsun Egyesület kecskeméti szakosztálya – Kéri Alex

4. Ninja Karate Centrum – Sánta Zsombor és Sánta Csongor ikrek között megosztott díjazás

5. Mizse K1 Küzdősport Egyesület – Tóth Roland

6. Szabadszállási TRD Sport Klub – Gergő Bence

Kategória: Hírek, aktualitások