Folyamatos fejlődés és alázatos munka, ezek az SG Kecskemét Futsal vezérelvei

Folyamatos fejlődés és alázatos munka, ezek az SG Kecskemét Futsal vezérelvei

A negyedik szezont kezdte meg nyár végén az SG Kecskemét Futsal az élvonalban az utánpótlás együttesekkel és a felnőtt gárdával egyetemben. A klubvezetés a folyamatos fejlődés és az alázatos munka híve, és ez az eredményekben is tükröződik.
Az előző szezonban a háttérország kiváló eredményeket ért el a korosztályos NBI-ben. A Móra Viktor és Mánya Szabolcs edzette U17 az ezüstérmet szerezte meg, míg az U20 a stabil 6. helyen végzett.
A legfiatalabb „kék oroszlánok” a megyei U15-ös bajnokságban vitézkedtek. Darko Ristic tanítványai az U17-esekhez hasonlóan a másodikak lettek az évad végeztével.
A felnőtt együttes számára nem úgy alakult a bajnokság, ahogyan azt eltervezték, végül a 6. pozíciót csípték meg. Az idei évben új szakmai stábbal, és megerősített kerettel vágtak neki a szezonnak, és érmes célokat tűztek ki a bajnoki pontvadászatban és a kupában egyaránt.
Az SG Kecskemét Futsal vezetősége a rövid távú terveiben újabb fejlődési irányt jelölt ki magának, amiben legfontosabb pillérként egy együttműködés szerepel a Neumann János Egyetemmel. A partnerség alapköveit a felek az elmúlt időszakban már letették: az első osztályú futsal csapat biztosítja az egyetemi futsalnak a szakmai előrehaladást, képzést, így különösen edzői és sportigazgatói szakmai munka átadásával. Reményeink szerint ez egy újabb futsal bázist jelenthet az egyetem és a város számára.

Kategória: Futsal
Cimkék: Kecskemét