IV. Senior Sportolók Találkozója

IV. Senior Sportolók Találkozója

A Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület 2023. október 20-án megrendezte a IV. Senior Sportolói Találkozóját, mely az elmúlt évekhez hasonlóan számos idős sportolót vonzott.

A rendezvény keretében az idősebb korosztály tagjai léphettek pályára, akik korábban sportolói klubok eredményes versenyzői voltak. A találkozó alkalmával az egykori kosaras és kézilabdás sportoló hölgyek, illetve a régi helyi torna egyesület és labdarúgó klub futballistái mutathatták meg ma is figyelemre méltó teljesítményüket, mondta el Garaczi János az egyesület elnöke.

Az esemény célja volt felhívni a figyelmet a sportolás, mozgás fontosságára minden korosztály számára, az egykori élsportolók közötti szoros kötelék fenntartására. Így megvalósult a senior eredményes sportolók, csapatok találkozása, melynek keretében újra összemérhették tudásukat, bemutató mérkőzéseket tarthattak. A meghívottak közül többek között eljöttek egykori és működő sportolói egyesületek, klubok, aki számára a rendezvényen való részvétel örömteli és motiváló élményt jelentett. A sporteseményeken való részvétel nagyon fontos, hiszen lehetőséget kínál a testmozgásra és az egészséges életmód fenntartására, ezenkívül segíti az időseket abban, hogy megőrizzék vagy javítsák fizikai állapotukat és mozgékonyságukat.

Ezeken az évente megrendezett programokon, sporteseményeken való részvétel lehetőséget ad az aktív és közösségi életmód fenntartásához.

Kategória: Hírek, aktualitások