Kunszentmiklóson cél a bajnoki cím

Kunszentmiklóson cél a bajnoki cím

A tavalyi évben a kézilabda bajnokságban a bajnoki fordulókat a járványra való tekintettel elhalasztották, de szerencsére az edzéseket meg lehetett tartani. Kunszentmiklóson a Miklós KC kézilabdázói szorgalmasan készültek a bajnoki szezon reménybeli elindulására.
Azokban az időkben, amikor nem sújtja a világot járvány, öt korosztály versenyeztetése biztosított egyesületüknél. U8, U9, U11, U15 és felnőtt csapatokkal vesznek részt a bajnokságokban. A 7 és 12 éves korú gyermekeknek heti kétszer, kedden és csütörtökön, a 14 és 16 év közötti fiataloknak hétfőn, szerdán és pénteken tartanak edzést a Miklóssy János Sportközpontban 16:30-18.00 óráig. A felnőtt csapatuk szintén heti háromszor, hétfőn, kedden és csütörtökön edz este 19:30 órától 21:00 óráig. A felnőtt csapatot szerencsére elkerülte a vírus, így augusztustól folyamatosan tudtak edzeni és készülni.
2020-ban a vírushelyzet miatt a bajnokság szünetelt az utánpótlás korosztály számára. A felnőtt csapat folytatni tudta a versenyzést, azonban a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség úgy határozott, hogy a csapatok megóvása érdekében a 2020-as év hátralévő bajnoki mérkőzéseit 2021-re halasztja. Jelenleg a bajnokság gőzerővel robog és a felnőtt csapat a Bács-Kiskun Megyei női bajnokság felsőházi rájátszásában küzd a bajnoki cím megszerzéséért!
A klub vezetői és játékosai remélik, hogy a korlátozások enyhítése után újra nézőkkel teli csarnokokban játszhatnak és szórakoztathatják a mérkőzéseikre kilátogató szurkolóikat.

Kategória: Kézilabda
Cimkék: Kunszentmiklós