Pezsgő labdarúgóélet Kerekegyházán

Pezsgő labdarúgóélet Kerekegyházán

A Kerekegyházi Sport Egyesület felnőtt labdarúgói két csapattal, két osztályban is szerepelnek. Az elsőszámú felnőtt csapat, a tavalyi bajnoki cím után átszerveződve, a megyei II. osztályban szerepel, a Polgár Zoltán vezetőedző által irányított csapat pedig a megyei III-ban játszik.
A felnőtt női csapat kiválóan szerepel a Pest Megyei Regionális Bajnokságban, ahol magabiztosan vezeti az alapszakasz déli csoportját. A női futsal csapat is sikeres, mert az NB III-nak megfelelő Regionális Futsal bajnokságban a tabella első helyén áll.
Az egyesület kiemelten támogatja az utánpótláscsapatokat. A legfiatalabbak, az U 7-es és U-9-es korosztály a Bozsik Program keretében szerepelnek Szabó Rebeka vezetőedzővel és Császár Ibolya Valentina asszisztenssel, akik egyben a felnőtt női csapat oszlopos tagjai.
Az U11 korosztály, Árvai Tamás vezetésével már magasabb elvárások szerint, torna rendszerben játszik. Az utánpótlás korosztály vízválasztója, amikor az U13, illetve U14 korosztályba kerülnek a játékosok, ahol Király Viktor irányításával már bajnoki rendszerben versenyeznek.
A megyei szintű bajnokságban a csapatok remekül kezdtek, jelenleg az U13-as csapat a 2. helyen áll, míg az U14 korosztály csapata a bajnoki tabella első helyén foglal helyet.
U15 lány csapat is kiválóan kezdte a szezont. A fiatal játékosok Kovács Roland segítségével folytatják a megkezdett munkát, jelenleg vezetik a megyei tabellán. Az U16-os csapatnak is Kovács Roland a vezetőedzője, ők a bajnoki tabella 2. helyén állnak.
U19 korosztály a felnőtt csapathoz történő integráció jegyében végzi munkáját. A fiatal csapat közel 25 fős kerettel készül Polgár Zoltán vezetésével. Jelenleg a 3. helyen várják a folytatást.

Kategória: Labdarúgás
Cimkék: Kerekegyháza