Senior sportnap a Kocsisban

Senior sportnap a Kocsisban

Harmadik alkalommal tartotta Senior sportnapját a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület a Kocsis Pál Mezőgazdasági Technikum tornacsarnokában pénteken. Az esemény fontos célja, a mozgás, sportolás, illetve az egykori élsportolók közötti szoros kötelék fenntartása.

A Kecskeméti TE és az egykori Kecskeméti Dózsa volt futballistái is pályára léptek az iskola tornacsarnokában. A kecskeméti női kosárlabdázók egykori kiválóságai következtek utánuk, akik most egy kosármeccs keretein belül mutatták meg tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vettek a sernior női kézilabdázók és röplabdázók is.

Garaczi János, a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület elnöke elmondta, hogy az idei évben az egyesület célja volt a fiatal korosztály segítése, illetve az évente tervezett sportdélután megtartása a senior korú versenyzők számára.

A rendezvényen dr. Salacz László országgyűlési képviselő is részt vett, aki kiemelte a senior sportolók korábbi eredményeit, illetve mai teljesítményük példáját valamint a sporttal kapcsolatos rendezvények fontosságát.

A mérkőzéseket követően egy baráti hangulatú vendéglátáson vettek részt a senior sportolók.

Kategória: Hírek, aktualitások