Star Gym Küzdősport Egyesület

Star Gym Küzdősport Egyesület

Azzal a céllal alakult az egyesület, hogy a Kecskemét és környékén élő emberek megismerjék a Muay Thai szépségeit és lehetőségük legyen kipróbálni magukat ebben a szép sportágban, ezáltal motiváljuk őket a sportolásra és az egészséges életmódra, akár a versenyzésre is.

Pici teremből indulva most egy közel 400 négyzetméter nagyságú edzőteremben dolgozunk nap mint nap és küzdünk a kitűzött céljainkért. A Star Gym már nemcsak Thai-Box, hanem Brazil Jiu Jitsu és Crossfit edzések otthona is lett.
Rövid idő alatt rendkívül szép eredményeket értek el versenyzőink felnőtt és gyermek korcsoportokban is.
Megjártuk Kínát, ahol egy világszínvonalú K-1 rendezvényen vehettünk részt, Prágába Wako K-1 Európa-kupára utaztunk, ahol a nagyon erős mezőnyben dobogós harcosunk is lett.
Folyamatosan részt veszünk az országos és a nemzetközi versenyeken, ahol több bajnokunk és dobogós helyezettünk is van évről évre minden korosztályban.
Egyik fiatal harcosunk az amatőr ifjúsági Muay Thai válogatott tagjaként képviseli egyesületünket és országunkat a világversenyeken is.
Profi K-1 és Muay Thai szabályrendszerben is jeleskednek versenyzőink.
2016 óta minden év végén Magyarország egyik legjobb hangulatú és színvonalú telt házas Küzdősportgáláját rendezzük meg, hogy Kecskemét és Bács-Kiskun megye legjobb harcosai hazai közönség előtt mutathassák meg tudásukat.
Az utóbbi évben egy világhírű Magyarország vs Kína küzdősportgálát sikerült szerveznünk a kecskeméti sportcsarnokban.
Az utánpótláskorú gyerekek edzése és nevelése nagyon fontos számunkra, így minden nyáron színvonalas edzőtábort szervezünk nekik vendég edzőkkel és szabadidős programokkal, hogy hasznosan teljen a nyári szünetük.
Csillag Tamás
elnök

Kategória: Küzdősport