Kunadacs település sportegyesülete

Kunadacs település sportegyesülete

Kunadacsi Községi Sportegyesület célja a rendszeres testedzés, sportolás, versenyzés lehetőségének biztosítása. Az egyesület a település gyermekei részére igyekszik a sportolási, testedzési lehetőségeket megteremteni és segíti a lakosság szabadidős sportját.
A szervezet az elmúlt években a legnagyobb hangsúlyt a gyermekek és a felnőtt lakosság számára szervezett mozgásprogramok megvalósítására fordította. Az utánpótlás korú gyermekek rendszeresen mérkőznek a környező települések, városok csapataival. A gyermekek és a fiatalok körében a labdarúgás a legkedveltebb. Falunapokon Örömfoci elnevezéssel a szomszédos települések csapataival mérkőznek meg a fiatalok. Zadravecz Róbert és Forróné Ujvári Anna edzi a gyermekeket társadalmi munkában. Kunadacs Község Önkormányzata térítésmentesen biztosítja az egyesület számára a sportcsarnok és sportpálya használatát.
A Kunadacsi Községi Sportegyesület az edzésekhez szükséges, illetve a sportra való neveléshez szükséges eszközök beszerzésre nyújtott be és nyert támogatást. Ezt az összeget kapuhálók, labdák, kapuskesztyűk, stopperóra, síp, labdafogó hálók és egyéb kis értékű eszközök beszerzésére fordította.

Cimkék: Kunadacs