Eredményes évet zár a Lajosmizsei Küzdősport Egyesület

Eredményes évet zár a Lajosmizsei Küzdősport Egyesület

Sikeresen szerepelt eben az évben a különböző versenyeken a Mizse K1 küzdősport egyesület, amelynek versenyzői magyar bajnoki övet, számtalan megnyert mérkőzést és egy sikeres nemzetközi szereplést tudhatnak maguk mögött – mondta Szuhányi Gyula, az egyesület elnöke, hozzátéve, hogy a felkészítésért hatalmas köszönet illeti Trencsényi Dávidot, a versenyzők felkészítő edzőjét.
A versenyekből kiemelkedett a Lajosmizsén, július 25-én megrendezett II. Mizsei Küzdősport Nemzetközi Gála, amelyre a hazai egyesületek versenyzői mellett szerb és román versenyzők is érkeztek. A hazai csapatból 12 harcos mutathatta meg tudását, közülük Kőműves György, László Ferenc, Tóth Roland is győzedelmeskedni tudott.
A versenyzők februárban, Békéscsabán kezdték az évet, majd márciusban Budapesten az amatőr thai box magyar bajnokság következett. A következő megmérettetésre Gyula városában került sor, ahol László Ferenc és Sánta Máté mérkőzött városuk színeiben.
Jól sikerült a komlói kirándulás, mert az egyesület négy versenyzője indult és mindenki győzelemmel tért haza, László Ferenc pedig megnyerte a WFC Hungary Magyar Bajnoki övet.
Áprilisban, a Baján rendezett Magyar Bajnokságon Nagyszabó Zoltán, Tóth Attila, Sánta Máté, Ötvös István és Tóth Viktor ezüstérmet szereztek. Kabók Bence és Tóth Roland bronzéremmel zárta a találkozót. A Mizse K1 tagjai összemérték tudásukat június11-én Kecskeméten a Superfight Series magyarországi állomásán, ahol Sánta Máté és Tóth Attila győzelemmel mutatkozott be.
Baján, a WFC Magyar Bajnokságán a Mizse K1 versenyzői 4 arany-, 6 ezüst- és 1 bronzérmet nyertek, valamint Tóth Attila és Tóth Roland két bajnoki címével tért haza a csapat.

Kategória: Küzdősport
Cimkék: Lajosmizse